Winnend ontwerp fairtrade sierraad


Fairminds nodigt jou uit een originele naam te bedenken, in ruil voor een kans om deze schitterende, fair trade armband te winnen!

Het aftellen is begonnen: het winnende ontwerp van de Fairminds Design Your Own silver – Contest ligt bijna in de (online) schappen. Deze co-creatie mist alleen nog één cruciaal ding; een goede naam! Fairminds nodigt jou daarom uit om suggesties te doen voor deze stoere, fairtrade armbanden.
 

Derdejaars edelsmid studente Marlous van der Horst, de bedenker van dit winnende ontwerp, was in juli aanwezig bij de start van de productie van haar ontwerp in Mexico. Momenteel worden de vier zilveren beads geproduceerd door de fairtrade gecertificeerde edelsmid aldaar. Het veertje en de twee sterren horen bij de vrouwenarmband, de twee rechthoekige beads bij de mannenarmband. Afhankelijk van je smaak en mood kun je er zo onderling mee variëren.

Fairminds

YOU NAME IT!
Doe ook mee met de You Name It-contest en vertel ons welke naam je het allerbeste vindt passen bij het ontwerp. Dit kan heel simpel:
ga naar Fairminds facebook en zet jouw idee in een post. Zo kunnen we je meteen bereiken als je de winnaar bent. Bedenk jij de meest originele en passende naam? Dan ligt naast eeuwige roem een van deze prachtige mannen- of vrouwenarmbanden op jou te wachten. De winnaar wordt op 9 september bekend gemaakt

Over Design Your Own silver – Contest
Fairminds gaf aan 30 derdejaars studenten edelsmeden de opdracht om een vernieuwend sieraad van zilver te maken, zowel geschikt voor vrouwen als mannen.
Marlous overtuigde zowel de stemmers op fairminds.nl als de vakjury met haar ontwerp en won daarmee de reis naar Mexico én opname van het sieraad in het assortiment van WAAR winkels en de Wereldwinkels. De armbanden zijn vanaf oktober verkrijgbaar in deze winkels, tevens online te bestellen in de webshop op Fairminds.nl

Over Fairminds
Fairminds is hét fair trade co-creatie platform van Nederland voor jongvolwassenen van 18 t/m 25 jaar. Fairminds daagt jongeren uit om bezig te zijn met fairtrade, als consument, ondernemer, designer of opiniemaker. Co-creëren doe je samen en daarom organiseert Fairminds jaarlijks diverse online en offline acties voor en met jongeren.

Plaats een reactie op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *