De webwinkel voor eerlijke vis

(Advertorial)

Biologische en duurzame vis.

Bij Maasland Aquacultuur staat een constante kwaliteit hoog in het vaandel. Ze zijn MSC en SKAL gecertificeerd, wat maar weinig visverwerkers in Nederland gelukt is. Dit betekent dat zij onder een strenge controle staan om aan de biologische en duurzame eisen te voldoen. Maar de eigen kwaliteitscontrole gaat verder dan dat, zowel intern als bij de toeleveranciers, die regelmatig geïnspecteerd worden.

Door zich te richten op duurzaam gevangen en biologische vis kan Maasland Aquacultuur eerlijke en gezonde vis aanbieden. Daarnaast vinden zij ambachtelijkheid zeer belangrijk: de forel, makreel en zalm worden traditioneel op hout gerookt en men heeft de mensen in huis om de vis professioneel te fileren en te snijden. Dit resulteert in een heerlijk eindproduct, waarin je duidelijk de smaak van een ambachtelijk verwekte goede vis terugproeft.

Maasland Aquacultuur levert sinds kort biologische en duurzaam gevangen vis via een webwinkel, www.biologischeviswinkel.nl.

De vis wordt door heel Nederland gekoeld verpakt verstuurd, waarbij de bezorgtijd en –plaats instelbaar is. De vis wordt op maat gesneden en kan naar wens gekruid en gevacumeerd worden.

Plaats een reactie op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *