Down to Earth

Fris, Mals, Zilt, Aards en Zoet koken.

Down to Earth is een prachtig fotokookboek waarbij eenvoudige recepten van chef-kok Jacob-Jan Boerma (Restaurant De Leest**) worden gecombineerd met de bijzondere fotografie (reportages, gerechten en stillevens) van Sacha de Boer. Een boek waar de passie van deze twee bijzondere mensen samenkomt. En dat zie je, voel je en proef je. Het boek speelt  in op de tendensen van nu: verantwoord, puur, groen en betaalbaar.

De receptuur in Down to earth is ingedeeld in vijf smaken: fris, mals, zilt, aards en zoet.
In het boek staan gerechten die variëren van eevoudig tot wat uitgebreider en zelfs chiquere gerechten zoals eend met pannenkoekjes of makreeltartaar. Maar altijd goed te maken met ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn. Heel down to earth. En altijd overheerlijk natuurlijk. De fotografie van Sacha de Boer maakt het boek tot een waar feest voor alle zintuigen.

Mail & Win: Down to Earth
Down to Earth | Sacha de Boer & Jacob-Jan Boerma | ISBN 978 90 00 33261 6 | € 25,-

Mail & Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *