Beste lichaamskussen 2024 – Top 10

Beste lichaamskussen

Beste lichaamskussen volgens ons onderzoek

Vind je het heerlijk om op je zij te slapen? Dat is goed voor te stellen, maar kan na verloop van tijd wel pijn in je lichaam opleveren. Dit komt onder meer door de ietwat onnatuurlijke houding en het feit dat je knieën op elkaar liggen. Dit kun je oplossen met een kniekussen of met een volledig lichaamskussen. Gaat je voorkeur uit naar een volledig lichaamskussen? Dan zit je in deze top 10 beste lichaamskussen goed. Ons testpanel is namelijk alvast op zoek gegaan naar de beste koop van 2024!

Top 10 beste lichaamskussen 2024:

Dit is onze top 10 beste lichaamskussen van 2024:


Uitgelicht: 5 beste lichaamskussens

Onze keuze voor de 5 beste lichaamskussens lichten we hieronder toe.


1. Suite Sheets Ondersteunend Lichaamskussen

Het Suite Sheets Ondersteunend Lichaamskussen is het beste lichaamskussen van 2024. Dit kussen bestaat uit 2 verschillende kussens die de optimale ondersteuning bieden. Dit is onder meer aan de afmetingen te danken: 145 bij 40 cm. In combinatie met de langwerpige vorm bieden deze afmetingen heel veel mogelijkheden. Je kunt dit kussen op meerdere manieren onder/bij je lichaam neerleggen, waardoor je te allen tijde de gewenste slaaphouding aan kunt nemen. Dit beste lichaamskussen is ook nog eens opvallend betaalbaar, is wasbaar in de wasmachine en past zich volledig aan je lichaamscontouren aan. Dát brengt nog meer comfort met zich mee. Ook is het ideaal dat dit lichaamskussen vochtregulerend is; je gebruikt ‘m zodoende probleemloos het gehele jaar door!

2. TED Body Roll Lichaamskussen

Het TED Body Roll Lichaamskussen is ook een ideaal lichaamskussen. Dit komt onder meer door de vulling van microvezel. Dit materiaal is heerlijk zacht, vormt zich naar je lichaam en biedt hiermee de ideale ondersteuning. Door de maat van 110 bij 20 cm kun je ook dit lichaamskussen op meerdere manieren in je bed gebruiken. Een ander groot pluspunt vinden wij de hoes die je af kunt ritsen en kunt wassen. Dit komt de algehele hygiëne en levensduur alleen maar ten goede. Dit lichaamskussen kun je bovendien gebruiken om je heupen, buik, benen en/of armen te ondersteunen. Wij adviseren je om even de productfoto’s van het TED Body Roll Lichaamskussen te bekijken. Je ziet dan direct op welke manier je dit kussen zoal kunt gebruiken!

3. HappyBed 45×60 Kussen

Het HappyBed 45×60 Kussen is het beste kleine lichaamskussen. Dit kussen is 45 bij 60 centimeter klein, waardoor je ‘m op een veelzijdige manier kunt gebruiken. Hij is prima tussen je benen neer te leggen, maar je kunt ‘m ook als een heus leeskussen gebruiken. Dankzij de vulling van traagschuim vomrt dit lichaamskussen zich volledig naar je lichaam. Het kussen biedt hierdoor de optimale ondersteuning en werkt ook nog pijnverlichtend. Bijkomend voordeel is dat je volledig zelf de vulling aan kunt passen. Rits hiervoor het kussen open en verplaats de vulling naar wens. Dit leeskussen/lichaamskussen is opvallend betaalbaar, wordt zéér goed beoordeeld door huidige gebruikers en is uiterst duurzaam. Dat laatste spreekt het testpanel van Debeterewereld.nl ook erg aan.

4. Comfort&Relaxation Multifunctioneel Ergonomisch Kussen

Met het Comfort&Relaxation Multifunctioneel Ergonomisch Kussen doe je ook een geweldige aankoop. Bij dit lichaamskussen valt direct de langwerpige vorm op. Dit kussen is 66 centimeter lang en hierdoor op meerdere manieren te gebruiken. Je kunt ‘m onder meerdere lichaamsdelen leggen en vervolgens van de gewenste pijnverlichting genieten. Belangrijk voordeel vinden wij de  veelzijdigheid; je kunt ‘m namelijk ook in de auto of op je ergonomische bureaustoel gebruiken. De traagschuim vulling vormt zich naar je lichaam, werkt perfect pijnverlichtend en gaat probleemloos jarenlang mee. Dit ergonomische en orthopedische kussen heeft een bewezen werking, getuige ook de vele positieve beoordelingen van huidige gebruikers!

5. MESA LIVING Zwangerschapskussen

Het MESA LIVING Zwangerschapskussen is het beste lichaamskussen voor zwangere vrouwen. Dit kussen heeft een unieke vorm, waardoor je buik heerlijk op/ bij dit kussen kan rusten. Dit is ideaal voor zwangere vrouwen en vrouwen die tijdens hun zwangerschap last hebben van hun lichaam. Dit kussen biedt namelijk de gewenste ondersteuning, werkt daardoor pijnverlichtend en is ook nog veelzijdig te gebruiken. Je kunt het MESA LIVING Zwangerschapskussen namelijk ook te zijner tijd als voedingskussen gebruiken. Dit kussen is overigens 107 bij 61 centimeter groot en hierdoor, wat ons betreft, voor heel veel vrouwen geschikt. Kun je dit lichaamskussen ook als man gebruiken? Als je graag op je zij ligt, is dat zeker mogelijk. Dit kussen houdt namelijk de knieën uit elkaar, waardoor je op een eenvoudige manier kniepijn voorkomt.

Waarom hoort een lichaamskussen bij een betere wereld?

In onze ogen hoort een lichaamskussen bij een betere wereld. Dat komt vooral doordat wij ons met onze website op een gezonde leefstijl richten. Wij doen er alles aan om elk individu zo gezond en aangenaam mogelijk te laten leven.

Ervaar je tijdens het slapen veel pijn? Dan kun je uit onder meer een kniekussen en lichaamskussen kiezen. Beide kussens zijn in ieder geval ontzettend comfortabel, ergonomisch en pijnverlichtend. Dit was voor ons meer dan voldoende reden om op zoek te gaan het beste lichaamskussen van 2024.

Wat is het beste lichaamskussen volgens de Consumentenbond?

Wij waren erg benieuwd naar wat het beste lichaamskussen volgens de Consumentenbond is. Helaas heeft deze bond hier nog geen onderzoek naar verricht. Maar, geen nood aan de man! Je kunt volledig vertrouwen op onze top 10 die door onze experts samengesteld is.

Beste lichaamskussen

Lichaamskussen kopen? Hier moet je op letten!

Vanuit Debeterewereld.nl raden wij je van harte een lichaamskussen aan. Dit komt onder meer doordat wij zelf de voordelen van zo’n kussen hebben mogen ervaren. Wij weten hierdoor als geen ander wat zo’n kussen allemaal te bieden heeft.

Wil je dit zelf ook ervaren? Dan hoef je nog maar één ding te doen: het juiste lichaamskussen uit te kiezen. Om tussen bovenstaande top 10 de juiste keuze te maken, is het vooral verstandig om even goed op onderstaande aandachtspunten te letten.

Gewenste gebruik

Allereerst raden wij je van harte aan om over het gewenste gebruik na te denken. Wil je het kussen alleen gedurende de nacht gebruiken? Of gebruik je het lichaamskussen liever op een andere manier of plek? De keuze is volledig aan jou.

Daarbij wijzen wij je ook nog op de verschillende soorten kussens. Je kunt namelijk ook nog voor een normaal leeskussen of kniekussen kiezen. Beide kussens bieden ook de gewenste ondersteuning en pijnverlichting, maar dan op een net iets andere manier.

Vorm & afmetingen

Weet je waar en hoe je je nieuwe lichaamskussen kunt gebruiken? Dan moet je goed naar de vorm en afmetingen kijken. Dit is namelijk iets dat je volledig op het gewenste gebruik én je eigen wensen af moet stemmen. Bekijk daarom goed de vorm en afmetingen van de verschillende lichaamskussens en stem dit op je eigen lichaam en wensen af.

Materiaal

Bij een lichaamskussen is het belangrijk om goed naar het materiaal te kijken. Qua vulling gaat onze voorkeur uit naar traagschuim. Dit materiaal biedt een uitmuntende ondersteuning doordat het zich volledig naar je lichaam vormt. Je gaat hiermee dus nog beter de pijnklachten tegen én geniet hiermee van nog meer gemak.

Qua hoes gaat onze voorkeur uit naar katoen of een ander wasbaar materiaal. Met het oog op de levensduur en de hygiëne is het wenselijk dat je de hoes eenvoudig kunt wassen in de wasmachine. Check dat even goed!

Beoordelingen

Het is ook verstandig om even goed naar de beoordelingen van andere mensen te kijken. Juist deze beoordelingen bieden je het gewenste inzicht in bepaalde lichaamskussens en de werking hiervan.

Weet je wat onze top 10 beste lichaamskussen met elkaar gemeen heeft? Alle lichaamskussens uit onze top 10 worden goed beoordeeld door huidige gebruikers. Dat was voor ons ook één van de redenen om deze kussens juist in onze top 10 op te nemen.

Prijs & kwaliteit

Als één na laatste punt wijzen wij je op de prijs en kwaliteit. Kies je voor één van bovenstaande lichaamskussens? Dan zit je qua kwaliteit 100% goed. Je hebt daarbij uiteraard wel met uiteenlopende prijzen te maken, dus bepaal even goed voor jezelf hoeveel geld je over hebt voor een nieuw lichaamskussen. Ons advies is om vooral te investeren in het beste lichaamskussen. Daar heb je op termijn het meeste aan.

Lichaam

Tot slot heb je uiteraard met je eigen lichaam te maken. Ben je zwanger? Dan heb je een goed lichaamskussen nodig. Ben je relatief lang? Dan heb je een groot lichaamskussen nodig. Wil je je lichaam op meerdere momenten op de dag ontlasten en ondersteunen? Dan heb je een veelzijdig lichaamskussen nodig.

Plaats een reactie op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *