Beste elektrische kruik van 2024 – Top 10

Beste elektrische kruik

Beste elektrische kruik volgens ons onderzoek

In bed of op de bank van een heerlijke warmte genieten? Het is mogelijk met een goede kruik. Binnen het aanbod van kruik bestaan twee varianten: de warmwater variant en de elektrische variant. Om meerdere redenen doe je verstandig aan koop van de elektrische variant. Daar lees je in dit artikel meer over! Zo laten wij je ook direct kennismaken met de beste koop van 2024.

Top 10 beste elektrische kruik 2024:

Dit is onze top 10 beste elektrische kruik van 2024:


Uitgelicht: 5 beste elektrische kruiken

Onze keuze voor de 5 beste elektrische kruiken lichten we hieronder toe.


1. Luxema Elektrische Kruik

Van meer en meer producten is een elektrische variant uitgebracht. Kijk maar eens naar een verwarming; deze werkte lange tijd via gas, maar je kunt nu ook voor elektrische kachels kiezen. Het is dus óók mogelijk om voor een elektrische kruik te kiezen. Daarvoor raden wij je graag de Luxema Elektrische Kruik aan. Dit is, volgens onze uitgebreide test, de beste elektrische kruik van 2024.

Met de Luxema Elektrische Kruik haal je een veelzijdige kruik in huis. Je kunt deze kruik probleemloos op je buik, op je rug, op je benen of op je nek neerleggen. Nadien geniet je van een heerlijke warmteafgifte. Wat wil een mens nog meer?

De samenstelling van de Luxema Elektrische Kruik is ook subliem. Zo is dit een vrij krachtige elektrische kruik, waardoor de opwarmtijd slechts 7 minuten is. Plug deze elektrische kruik in het stopcontact, zet ‘m aan en geniet héél snel van een heerlijke warmte. Je hoeft het zodoende nooit meer koud in je bed te hebben.

Wil je deze elektrische kruik sowieso in je bed gebruiken? Dan geniet je van een werkingsduur tot wel 5 uur. Voor de begrippen van een elektrische kruik is dit echt onwijs lang. Gebruik je ‘m op bijvoorbeeld de bank? Dan moet je rekening houden met een maximale werkingsduur van pakweg 70 minuten. Dat is voor in de meeste situaties ook al meer dan voldoende.

De Luxema Elektrische Kruik gaat veel gezondheidsklachten tegen. Heb je bijvoorbeeld maandelijks veel last tijdens je menstruatieperiode? Dan heb je absoluut bij deze elektrische kruik. Deze kruik geeft je een fijn gevoel en neemt ook nog de pijn in je buik weg. Ook bij andere lichaamsdelen neemt deze elektrische kruik eenvoudig de pijn weg.

Deze elektrische kruik is bovendien ideaal bij bepaalde aandoeningen. Heb je bijvoorbeeld last van artrose of reuma? Dan zijn je gewrichten hard toe aan een bepaalde warmte. Deze warmte wordt door de Luxema Elektrische Kruik perfect afgegeven.

Verder is deze elektrische kruik zeer veilig. Dit is overigens niet zo vanzelfsprekend, aangezien sommige elektrische kruiken gevaarlijk zijn gebleken. Je maakt echter met een gerust hart gebruik van de Luxema Elektrische Kruik. Dit is onder meer aan de 3-laagse bescherming tegen lekken te danken.

Een ander groot pluspunt vinden wij de handige handenverwarmer. De Luxema Elektrische Kruik is van een apart vak voorzien waarin je je handen kunt schuiven. Heb je dat gedaan? Dan geeft deze elektrische kruik een heerlijke warmte aan je handen af.  

Met deze elektrische kruik hoef je het dus nooit meer koud te hebben. Wel moet je even goed kijken naar de gebruiksplekken. Ook bij deze elektrische kruik ben je namelijk gebonden aan een stopcontact. Heb je geen stopcontact in de buurt van je bank of bed vrij? Dan wordt het lastig om gebruik te maken van deze kruik. Sluit ‘m in ieder geval nooit aan op een verlengsnoer.

Al met al zijn wij vol lof over de Luxema Elektrische Kruik. Daar zijn wij bovendien niet de enige in. Bij onze partner Bol zijn meer dan 100 positieve reviews achtergelaten. Een ander groot pluspunt vinden wij de sublieme prijsstelling. Voor deze elektrische kruik betaal je namelijk slechts €34,95. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding ga je volgens ons niet vinden.

2. Babily Elektrische kruik

Heb je de wens om de beste variant aan te schaffen? Dan moet je even goed naar de hoofdgebruiker kijken. Ga je de kruik zelf gebruiken? Of wil je dat je kind ‘m ook kan gebruiken? Mocht je die laatste wens hebben, wijzen wij je graag op de Babily Elektrische kruik. Dit is volgens ons de meest geschikte elektrische kruik voor volwassenen én baby’s.

Met deze elektrische kruik is het oprecht op en top genieten. Voor jou, als volwassene, maar ook voor je kind of baby. Deze veelzijdigheid is onder meer aan de algehele samenstelling te danken. De volgende zaken vallen bij deze samenstelling direct op:

  • Automatische uitschakeling. Zodra de maximum temperatuur bereikt is, schakelt de Babily Elektrische kruik zich automatisch uit. Dit komt zowel de veiligheid als het comfort aanzienlijk ten goede.
  • Zeer veilig te gebruiken. Juist door verschillende veiligheidsfeatures is deze kruik ook voor baby’s geschikt. Laat je je baby gebruik maken van deze kruik? Laat je baby dan nooit alleen. Houd altijd toezicht!
  • Korte opwarmtijd. Plug je deze elektrische kruik in het stopcontact? Dan hoef je slechts 12 minuten tot de heerlijke warmteafgifte te wachten. Voordat je het doorhebt, is het dus al op en top genieten van/met de Babily Elektrische kruik!
  • Zeer energiezuinig. Deze korte opwarmtijd gaat ook nog gepaard met een indrukwekkende energiezuinigheid. De Babily Elektrische kruik verbruikt weinig energie én je hoeft hierdoor niet meer van je CV gebruik te maken. Dit bespaart je dus ook nog een hoop geld.
  • Heerlijk zacht. De Babily Elektrische kruik is van heerlijk zacht flanellen stof gemaakt. Dit materiaal voelt heerlijk zacht aan, waardoor het echt een feestje is om deze elektrische kruik op je lichaam neer te leggen. Een bijkomend voordeel is dat dit materiaal de warmte perfect afgeeft.
  • Aangename hoes. Deze elektrische kruik wordt met een hoes geleverd. Deze hoes is zacht, voelt aangenaam aan en beschermt je huid tegen de hoge temperatuur van de kruik zelf. Het is dus belangrijk om de Babily Elektrische kruik altijd in combinatie met de hoes te gebruiken.

Wil je van deze elektrische kruik gebruikmaken? Dan moet je ‘m dus wel eerst op het stopcontact aansluiten. Dat betekent ook dat je op korte afstand wel een stopcontact over/vrij moet hebben. Het is in ieder geval niet verstandig om de Babily Elektrische kruik op een verlengsnoer aan te sluiten.

In de afgelopen periode is de Babily Elektrische kruik steeds populairder geworden. Dit maken wij in ieder geval op uit de vele positieve reviews bij onze partner Bol. De meeste mensen lopen weg met deze elektrische kruik, getuige de gemiddelde score bij Bol. Die gemiddelde score is bijna gelijk aan de maximale score!

Met de Babily Elektrische kruik geniet je ook nog van veel gezondheidsvoordelen. Is je baby bijvoorbeeld onrustig? Leg deze heerlijke kruik op zijn/haar lichaam en je baby komt al snel tot rust. Of heb je zelf veel pijn in je lichaam? Ook dan is dit een geweldige elektrische kruik voor je. Dat is ook het geval als je veel last van menstruatieklachten hebt.

In onze ogen is dit dus de op één na beste variant. Dat is ook nog te danken aan de scherpe prijsstelling: €34,95. Hij is hiermee dus net zo goedkoop als de beste koop. Maar, bestel je nou meerdere van deze elektrische kruiken in één keer? Dan geniet je bij onze partner Bol van een extra staffelkorting!

3. Krexs Elektrische Kruik

Spreken de twee bovenstaande elektrische kruiken je niet helemaal aan? Komt dit wellicht doordat je op zoek naar een set van 2 kruiken bent? Dan raden wij je graag de Krexs Elektrische Kruik aan. Dit vinden wij de beste set van elektrische kruiken.

Als je voor de Krexs Elektrische Kruik kiest, kies je voor 2 elektrische kruiken. Deze beide kruiken zijn van dezelfde grootte, bieden dezelfde werking aan en zijn beide van een uitmuntende kwaliteit. Je geniet bovendien van een vrij eenvoudige werking van deze elektrische kruik:

  • Vul de elektrische kruik met water. Dit moet gewoon koud water zijn. Je hoeft dus geen gevaarlijk heet water te overgieten of iets dergelijks.
  • Plug de kruik in het stopcontact. Nadat je de kruik met water gevuld hebt, kun je ‘m in het stopcontact pluggen.
  • Wacht 7 minuten op. De Krexs Elektrische Kruik heeft nu 7 minuten nodig om zich op te warmen. Tijdens deze periode kun je iets anders doen of alvast plaatsnemen in je bed of op de bank.
  • Geniet 3 uur lang van de warmte. Na deze 7 minuten is het 3 uur lang optimaal genieten van de heerlijke warmte. De Krexs Elektrische Kruik geeft maar liefst 3 uur lang van een aangename warmte af, waardoor je het echt nooit meer koud hoeft te hebben.

Bijkomend voordeel is uiteraard dat je 2 kruiken tegelijkertijd kunt gebruiken. Heb je bijvoorbeeld veel last van menstruatieklachten? Dan vind je het ongetwijfeld fijn om een warme kruik op je buik te leggen. Mogelijk vind je het ook fijn om zo’n kruik iets hoger op je bovenlichaam te leggen. Dankzij deze set van 2 elektrische kruiken is dit mogelijk.

De samenstelling van de Krexs Elektrische Kruik is ook nog eens handig. De beide kruiken zijn namelijk van een apart vak voor de handen voorzien. Doe je tijdens het in gebruik nemen van de kruik je handen in dit vak? Dan genieten je handen ook van een heerlijke warmteafgifte. Dit komt de veelzijdigheid van deze elektrische kruik dus ook alleen maar ten goede.

Met deze set van kruiken geniet je ook nog van de gewenste veiligheid. Dit komt ten eerste doordat je niet meer heet water over hoeft te gieten. Dit is bij een warmwaterkruik een groot nadeel, waardoor wij je de Krexs Elektrische Kruik absoluut aanraden. Ten tweede geniet je van de veilige automatische uitschakeling. Zodra deze kruik oververhit dreigt te raken, schakelt ‘ie zichzelf automatisch uit.

Heb je al naar de productfoto’s van de Krexs Elektrische Kruik gekeken? Dan heb je al gezien dat deze kruik van een zachte hoes voorzien is. Dit maakt het des te aangenamer om deze elektrische kruik op je lichaam neer te leggen. Deze hoes is ook nog makkelijk schoon te houden en geeft de warmte perfect af.

Al met al zijn wij erg te spreken over deze set van 2 elektrische kruiken. Dit wordt nog verder versterkt door de uitmuntende prijsstelling. Voor deze 2 kruiken betaal je slechts €36,05. Dit komt dus neer op een bedrag van slechts €18 per elektrische kruik. Je doet hiermee dus een verstandige én goedkope aankoop!

4. Kruiky Elektrische Kruik

Het aanbod van elektrische kruiken is opvallend uitgebreid. Wij hebben verrassend veel elektrische kruiken aan een keuring onderworpen, waarbij onze voorkeur dus naar bovenstaande varianten uitgaat. Maar, ook over de Kruiky Elektrische Kruik zijn wij erg te spreken. Wij vinden dit de vierde beste variant van 2024.

Met de Kruiky Elektrische Kruik haal je een handige, volwaardige en veelzijdige kruik in huis. Deze elektrische kruik kun je in principe overal in je huis gebruiken. Denk hierbij aan gebruik in je bed of op de bank. De enige vereiste die aan het gebruik van deze kruik wordt gesteld, is dat je een stopcontact in de buurt vrij hebt.

Maar, het is ook mogelijk om de Kruiky Elektrische Kruik draadloos te gebruiken! Hoe dit werkt? Nou, dit werkt als volgt:

  • Stap 1: je moet allereerst de Kruiky Elektrische Kruik met koud water vullen. Je hoeft dit niet met warm water te doen, aangezien deze kruik het koude water zelf opwarmt.
  • Stap 2: plug de Kruiky Elektrische Kruik in het stopcontact.
  • Stap 3: wacht slechts 8 minuten. In 8 minuten is de volledige inhoud van 1,1 liter opgewarmd tot een temperatuur van 75 graden Celsius.
  • Stap 4: koppel ‘m los van het stopcontact en geniet. Je kunt de Kruiky Elektrische Kruik nu loskoppelen van het stopcontact! Hierdoor geniet je van veel gebruiksgemak en veel bewegingsvrijheid. Je geniet vervolgens tot wel 10 uur lang van de heerlijke warmteafgifte.

De algehele samenstelling van de Kruiky Elektrische Kruik is subliem. Zo is de werkingsduur van 10 uur echt uitzonderlijk lang. Deze lange werkingsduur is onder meer aan de gebruikte materialen en prima isolatie te danken. De temperatuur wordt hierdoor door deze elektrische kruik erg goed vastgehouden.

Wat daarbij ook nog opvalt, is de PVC van 6 lagen. Dit materiaal houdt de warmte goed vast, terwijl de 6 lagen de gewenste bescherming bieden. Je hoeft hierdoor bijvoorbeeld niet bang te zijn dat de Kruiky Elektrische Kruik begint te lekken.

Sowieso hoef je over je veiligheid niet in te zitten. Je kunt de Kruiky Elektrische Kruik te allen tijde veilig en verantwoord gebruiken. Dit komt dus door de samenstelling van 6 lagen én door de automatische uitschakeling. Zodra deze elektrische kruik de temperatuur van 75 graden bereikt, schakelt ‘ie zichzelf automatisch uit. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn voor bijvoorbeeld brandwonden.

Een ander groot voordeel is de compactheid. De Kruiky Elektrische Kruik is één van de kleinste elektrische kruiken van 2024. Je neemt ‘m hierdoor zeer eenvoudig overal mee naar toe. Denk hierbij zelfs aan je vakantiebestemming, mocht dit wenselijk voor je zijn.

Spreekt deze elektrische kruik je aan? Dan moet je wel de juiste keuze gaan maken: je kunt de Kruiky Elektrische Kruik namelijk in 4 verschillende kleurstellingen kopen. Maak de juiste afweging en bekijk vooral even de productfoto’s bij onze partner Bol.

Tot slot hebben we nog een hele positieve opmerking: de Kruiky Elektrische Kruik is een goedkope elektrische kruik. Voor deze elektrische kruik betaal je namelijk slechts €24,95. Voor nog geen 25 euro heb je dus al de beschikking over één van de betere elektrische kruiken.

5. Innavagoods Elektrische Kruik

Ben je naar jouw mening de beste variant nog niet tegengekomen? Dan wijzen wij je graag ook nog op de Innavagoods Elektrische Kruik. Deze elektrische kruik complementeert onze top 5. Ook over deze elektrische kruik zijn wij in ieder geval erg te spreken.

Bij deze elektrische kruik geniet je van een groot voordeel: je hoeft deze elektrische kruik nooit met water bij te vullen. In de fabriek is de kruik al met water gevuld. Dit water kun je elke keer op laten warmen, zonder dat je dit dus zelf bij moet vullen of leeg moet gieten.

Daarmee geniet je direct van twee voordelen:

  • De gewenste veiligheid. Bij de Innavagoods Elektrische Kruik ben je nooit zelf met warm water in de weer. Dit komt de veiligheid alleen maar ten goede.
  • Veel gemak. Doordat je de Innavagoods Elektrische Kruik niet zelf bij hoeft te vullen, geniet je ook van veel gemak. Dit bespaart je simpelweg tijd en je hoeft ook niet al te veel moeite te doen.

Sowieso is het met deze elektrische kruik op en top genieten. Dit komt onder meer door de korte opwarmtijd van 10 minuten. Je hoeft de Innavagoods Elektrische Kruik alleen maar in het stopcontact te pluggen, waarna deze elektrische kruik voor jou aan de slag gaat. Binnen 10 minuten geniet je van een heerlijke warmteafgifte.

Bij deze warmteafgifte valt nóg iets op: de warmte wordt voor een lange tijd afgegeven. Je geniet tot wel 3 uur lang van de heerlijke warmteafgifte. Wil je voor het slapengaan in je bed nog even van een lekker warme kruik genieten? Dan is de kans groot dat je met de Innavagoods Elektrische Kruik op je buik in slaap valt. Dankzij de heerlijke warmteafgifte.

Deze elektrische kruik komt in veel situaties goed van pas. Zo is bewezen dat deze kruik goed werkt bij menstruatiepijn en buikpijn. Of heb je elders in je lichaam last van spierpijn? Ook dan is het verstandig om de Innavagoods Elektrische Kruik op dat lichaamsdeel neer te leggen. Voordat je het doorhebt, geniet je van minder pijn!

Bijkomend voordeel: de Innavagoods Elektrische Kruik is voor iedereen geschikt. Voor jou, als volwassene, en voor je kinderen of zelfs voor je baby. Met alle dank aan de gewenste veiligheid van deze elektrische kruik. Daarbovenop komt dat deze kruik van een heerlijk zachte hoes voorzien is. Deze hoes voelt erg fijn aan, geeft de warmte perfect af en is ook nog goed schoon te houden.

Al met al spreken wij vol lof over de Innavagoods Elektrische Kruik. Dit is volgens ons de vijfde beste variant van 2024, mede door de sublieme prijs-kwaliteitsverhouding. Dit is simpelweg een elektrische kruik waar je jarenlang van geniet. Voor dit moois hoef je bovendien slechts €22,99 te betalen. Waar wacht je nog op? Bestel deze prima elektrische kruik direct bij Bol!

Waarom hoort een elektrische kruik bij een betere wereld?

Een elektrische kruik is, naar onze mening, de beste soort kruik. Deze kruik is veilig in gebruik, is duurzaam en gaat probleemloos jarenlang mee. Bovendien geniet je als gebruiker van talloze voordelen, waaronder pijnverlichting en een ontspannen gevoel. Al deze zaken horen wat ons betreft bij een gezonde leefstijl en daardoor ook bij een betere wereld!

Beste elektrische kruik

Hoe vind je de beste elektrische kruik?

Wij zijn zelf groot fan van een elektrische kruik. Geldt dit ook voor jou? Wil je daarom zo snel mogelijk de beste variant aanschaffen? Dan raden wij je aan om goed op onderstaande aandachtspunten te letten.

Werking van de kruik

Je moet allereerst even goed kijken naar de werking van de kruik. Het is logisch dat je een elektrische kruik met koud water moet vullen, maar wat moet je daarna doen? Is het bijvoorbeeld noodzakelijk om de kruik in het stopcontact te laten zitten? Of kun je de elektrische kruik ook draadloos gebruiken. Ga dit even goed na.

Opwarmtijd & warmteafgifte

Je moet ook even goed naar de opwarmtijd kijken. Bij de betere elektrische kruiken is deze opwarmtijd bijvoorbeeld slechts 7 minuten. Kies je voor één van de andere elektrische kruiken? Dan heb je met een langere opwarmtijd te maken.

Tevens moet je goed naar de warmteafgifte kijken. Hoe lang houdt de elektrische kruik de hoge temperatuur precies is? Idealiter gaat dit gepaard met een automatische uitschakeling. Mocht het water een bepaalde temperatuur bereiken, schakelt de elektrische kruik zich automatisch uit.

Samenstelling

Bij een elektrische kruik geniet je van een geweldige samenstelling. We doelen hierbij onder meer op onderstaande aspecten:

  • Hoes. De elektrische kruik moet van een zachte hoes voorzien zijn. Deze hoes voelt lekker op je lichaam aan en geeft de warmte perfect af.
  • Handenwarmer. Veel elektrische kruiken zijn nog van een handenwarmer voorzien. Dit is een apart vakje waarin je je handen neer kunt leggen en op kunt laten warmen. Heerlijk!
  • Afmetingen. Je hebt ook nog met de afmetingen van de kruik te maken. De afmetingen zijn eigenlijk bepalend voor de manier waarop je de kruik kunt gebruiken.

Prijs + kwaliteit

Tot slot wijzen wij je graag op de prijs en de kwaliteit. Hierover adviseren wij je om sowieso voor de beste elektrische kruik te gaan. De beste koop is van de gewenste kwaliteit en brengt daarmee ook de gewenste veiligheid met zich mee.

Ten tweede adviseren wij je om niet zozeer naar de prijs te kijken. Voor alle varianten uit onze top 10 betaal je namelijk een eerlijke – en vrij lage – prijs. Het is daarom aan te raden om direct één van bovenstaande varianten te bestellen bij Bol!


Veelgestelde vragen over elektrische kruiken

Wat is een elektrische kruik?

Een elektrische kruik is een alternatief voor de traditionele waterkruik, voorzien van een verwarmingselement om zonder heet water warmte te genereren. Je laadt hem op via het stopcontact om een aantal uren warmte te bieden.

Hoe lang moet een elektrische kruik opladen?

De oplaadtijd varieert per model, maar gemiddeld duurt het ongeveer 15 tot 30 minuten om een elektrische kruik volledig op te laden.