Waarom een fruitschaal dé eyecatcher in je keuken kan worden

Waarom een fruitschaal dé eyecatcher in je keuken kan worden

Bij een fruitschaal denk je waarschijnlijk direct aan het praktische gemak. Logisch ook: in een fruitschaal kun je eenvoudig en hygiënisch fruit bewaren. Zodra je zin in wat lekker fruit hebt, weet je bovendien precies waar je moet zijn. Met een goede fruitschaal geniet je echter niet alleen van praktisch gemak. Een fruitschaal kan namelijk ook uitgroeien tot de eyecatcher in je keuken.

Prachtige designs

Allereerst is het een feit dat een fruitschaal momenteel in allerlei soorten en maten aangeboden wordt. Je hebt uit talloze soorten designs de keuze, waarbij de ene fruitschaal nog opvallender is dan de andere fruitschaal. Alleen al hierom kan een fruitschaal binnen mum van tijd uitgroeien tot de eyecatcher in je keuken.

Daarbovenop komt dat de fruitschaal perfect bij de rest van je interieur kan passen. Heb je een woning met een industriële stijl? Dan kies je idealiter voor een fruitschaal in industriële stijl. Heb je voor een moderne inrichting gekozen? Dan kies je het beste voor een fruitschaal in moderne stijl. Met andere woorden: je kunt echt alle kanten op wat betreft het design.

Prominente plaatsing

Waar wil je graag je nieuwe fruitschaal in je keuken neerzetten? Als je hier over nadenkt, kom je al snel op een prominente plek in je keuken uit. Denk hierbij aan het kookeiland, het aanrechtblad of een soort van bijzettafel in je keuken. Ongeacht waar je ‘m precies neerzet, is er hoe dan ook sprake van een prominente plaatsing.

Dit houdt in dat het prachtige design van de fruitschaal des te meer opvalt. Zodra je je keuken instapt, worden je ogen wellicht direct aangetrokken door de fruitschaal. Dat is in ieder geval wel zo als je voor een nogal uitgesproken design kiest. Zoals hierboven al aangegeven, heb je dus uit heel veel soorten designs de keuze.

Afmetingen van de fruitschaal

Tot slot is het een feit dat je momenteel voor bijzonder grote fruitschalen kunt kiezen. Dit wordt uiteraard toegejuicht, omdat het eten van fruit erg gezond is. Tegelijkertijd zorgt dit er wel voor dat de fruitschalen groter en groter uitgevoerd zijn. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de fruitschaal (nog) beter opvalt in je keuken.

Ben je toe aan een nieuwe fruitschaal? Bepaal dan goed waar je de fruitschaal neer wilt zetten. Als je dat weet, weet je ook hoe groot de fruitschaal moet/kan worden. Daarna kun je bepalen naar wat voor design je voorkeur uitgaat.

Plaats een reactie op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *