Vernieuwde biologische sappen van Schulp

schulp

Historie van de fruitteler meer in beeld

Een nieuwe fles en een nieuwe look voor de biologische sappenlijn van Schulp laat het verhaal van familiebedrijf en sapmaker Albert Schulp beter tot zijn recht komen.

“Onze achtergrond als fruitteler is nu beter zichtbaar en de originele illustraties laten zien op welke unieke plek wij hier langs de rivier de Vecht in Breukelen al sinds 1861 gevestigd zijn” laat Albert weten. “Uit vers fruit wordt hier sap geperst, 100% puur natuur en zonder toevoegingen.”

Co-creatie

Bij de ontwikkeling van de nieuwe etiketten werden ondernemers en afnemers betrokken. Zo keken onder andere Jan Peter Oosterloo van Ekoplaza Bilthoven en Astrid Weidmann en Torben Dijkstra van De Groene winkel in Zeist mee tijdens het ontwerpproces. “Wij waren best kritisch op het eerste ontwerp“ zegt Astrid. “Ook hebben we in de winkel diverse klanten gevraagd welke etiketten men het meest aansprekend vond. Dit gaf interessante uitkomsten”.

“Gaaf gedaan” is de eerste reactie van Torben als hij het eindresultaat afgelopen week onder ogen krijgt. “Het is een mooi en fris etiket geworden. Knap dat het ontwerpbureau met alle input de juiste snaar heeft weten te raken. Ook de herkenbaarheid van de getekende vruchten op het etiket heeft men uiteindelijk mooi opgelost. De kwaliteit is nu goed zichtbaar gemaakt met deze passende uitstraling.” Astrid vult aan ”Het is heel stijlvol geworden. Nu moet het zich in de praktijk natuurlijk gaan bewijzen. Wij staan er in ieder geval dubbel en dwars achter!”

Albert Schulp benadrukt dat de input uit de praktijk zeer waardevol is geweest. “Dit heeft ons en de vormgevers op het juiste spoor gezet” zegt Albert Schulp.

schulp

Originele voorjaarsactie

De nieuwe uitstraling en vertrouwde kwaliteit zijn de sappen van Schulp zeer geschikt als geschenk. Dit heeft Schulp geïnspireerd om te komen met een originele voorjaarsactie met een transparante geschenkkoker bestaande uit 7 verschillende flesjes biologisch sap en een Schulp-sap. Een unieke cadeauverpakking voor Pasen, Moederdag, verjaardag of zomaar als aardige attentie. Vanaf 2e week april verkrijgbaar bij vele natuurvoedingswinkels.

www.schulp.nl

Mail & Win (actie is gesloten, de winnaars hebben bericht gehad)

Zoals je als lezer van DeBetereWereld gewend bent, zit je op de eerste rang 😉 Dus:
maak kans op deze geschenkkoker van de Sapmakers van Schulp! Hiermee maak je kennis met het brede assortiment, van Hollandse appelsap en perensap tot onder meer appel-vlierbessensap en appel-rabarbersap. Kortom, gezond genieten!
Wil jij kans maken op zo’n sappige geschenkkoker? Vul hieronder je naam en adresgegevens in, en een motivatie, en maak kans op 1 van de 5 geschenkverpakkingen!

 

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *