Afvallen met magnetische afslankringen

Met rond de 40% aan Nederlanders met overgewicht, blijft afvallen een grote wens voor veel mensen. Vaak gaat afvallen gepaard met grote opofferingen: vele uren in de sportschool of veranderen naar een totaal ander voedingspatroon. Soms is deze inzet in het afslankproces moeilijk te combineren met het dagelijkse ritme of werkzaamheden. Het drukke leven hoeft niet omgegooid te worden omwille van het afslankproces. Afslankringen bieden een gedegen oplossing om kilo’s kwijt te raken. Afvallen zonder belemmeringen is zodoende mogelijk.

Afslankringen

Een afslankring is een anti-allergisch en rekbaar siliconenring met een magneet. Deze ring wordt om de teen geplaatst. Het is gebaseerd op de oude Chinese geneeskunde. De ringen stimuleren namelijk gebieden op de grote teen, dit zijn acupressuurpunten. Het magnetische veld stimuleert zo de zones die eetlust terugdringen. Niet alleen heb je minder snel honger, de teenringen zorgen ook voor een verbetering van de bloedsomloop en een verhoogde stofwisseling. Om deze werking te activeren hoeft de drager niets bijzonders te doen. Er kan gewerkt, gelopen, geslapen worden; de magnetische teenringen doen het werk.

3(1) (2)

Regulerende werking

De magnetische velden van deze afslankringen, ook wel afvalringen genaamd, reguleren de verstoorde velden van cellen. Kilo’s zijn kwijt te raken zonder ongemakken te veroorzaken. Doordat de stofwisseling gestimuleerd wordt, biedt het ondersteuning bij schildklierproblematiek of diabetes. Het is de kracht van de magneten die zorgt voor de ondersteuning en activering van lichamelijke processen, zoals ook te lezen is op www.wezan.nl. Afvalringen zorgen voor doorstroming van het bloed, voorkomen ontstekingen, versterken de huid en verbetert de aderen. Vooral in het oosten wordt de magneet volop gebruikt om lichamelijke klachten of ongemakken tegen te gaan en het lichaam weer te reguleren naar een gezonde staat van zijn.

Het gebruik van afslankringen

De magnetische teenringen dienen om de twee grote tenen gedragen te worden. Deze comfortabele afvalringen kan de gebruiker een gehele dag moeiteloos dragen. Een set gaat enkele maanden mee. De ringen moeten bij het kootje gedragen worden, van belang is dat de magneten onder de teen in het midden geplaatst zijn. De magneten moeten naar beneden wijzen. Via het acupressuurpunt wordt het proces gestimuleerd. Hoe langer de ringen gedragen worden, des te groter het effect.

Geen ruimte voor overdadig sporten of diëten

Afvalringen zijn een ideaal hulpmiddel bij het kwijtraken van overgewicht. Met een druk leven en geen tijd of energie voor volop sporten of diëten, bieden de afslankringen een alternatieve manier voor afvallen en een gezonde levensstijl. Het is belangrijk te realiseren dat afslankringen geen wondermiddel zijn, dus onderuitgezakt voor de televisie zitten met snacks bij de hand gaat niet ondersteunend zijn bij het proces. De teenringen beperken behoefte aan koolhydraten en suikers, waardoor je niet zo snel naar hapjes, snacks of zoetigheden grijpt. Ook met de ringen om, blijft het belangrijk te bewegen, gezond te eten en gezonde lucht en licht toe te laten.

Afvallen

Combineren

Afvalringen zijn te combineren met afslankpleisters. Hongergevoel zal nog meer onderdrukt worden. Met chromiu, guarana en garcinia, zijn afslankpleisters natuurlijk en bevat het geen toxisch bestanddeel. Deze combinatie van ringen en pleisters zorgt voor een effectievere vetverbranding en stimuleert zo gewichtsverlies. Dit proces is mogelijk zonder in te boeten op bewegingsvrijheid of het eigen dagelijkse ritme.

Doelgroep

In principe zijn de ringen te gebruiken voor iedereen boven de 18 jaar. Dit omwille van het feit dat kinderen niet bezig zouden moeten zijn met afslanken. Ook kan de afslankring gebruikt worden in combinatie met medicatie. Bij twijfel is het altijd raadzaam de huisarts te raadplegen. Het gebruik van de ringen is af te raden bij hartproblemen of hartmedicatie. De verleiding van eten vermindert met deze ringen. Op deze wijze bevordert het vetverbranding en optimaliseert het de stofwisseling. Zonder veel moeite zorgt deze onzichtbare hulp voor een effectieve ondersteuning bij het afvallen.

Plaats een reactie op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *