Vegan awards winnaars op VEGFESTNL

Tijdens een wederom succesvol en goedbezocht VegFestNL werden de Vegan Awards 2016 uitgereikt door de partnerorganisatie van het evenement, de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. VegFestNL werd afgesloten met deze uitreiking en honderden mensen verzamelden zich rond het podium waar de uitreiking plaatsvond. Er werden zeven felbegeerde awards uitgereikt.

De plantaardige kipstuckjes van De Vegetarische Slager wonnen met een ruime voorsprong de award voor ‘Beste vegan product’. Blogger en schrijver Lisa Stel werd bekroond met een award voor haar blog Lisa Goes Vegan. De Groene Meisjes schitterden in afwezigheid toen zij de award voor ‘Beste vegan (kook)boek’ in ontvangst mochten nemen. Haagse cateraar en eetgelegenheid VeggieSaurus won de award voor ‘Beste vegan (friendly) cateraar’. Lekker eten doe je bij Oproer in Utrecht, die de award won voor ‘Beste vegan (friendly) eetgelegenheid’. Veggie4U won in de categorie ‘Beste vegan (friendly) (web)winkel’ met hun winkel in Den Haag. En het Amsterdamse Meatless District ging naar huis met de award voor ‘Beste vegan nieuwkomer’.

veganawards

Volgend jaar zal VegFestNL plaatsvinden op 28 en 29 oktober, wederom in Jaarbeurs Utrecht. Ook dan zullen de Vegan Awards worden uitgereikt op het hoofdpodium.

Meer lezen?

Fair Fashion Festival wil bewustwording creëren
Hét vegan lifestyle event in de Jaarbeurs Utrecht

 

Plaats een reactie op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *