Mail & Win: bekroond kookboek Street food India

Kookboek van het jaar 2012!

Tijdens de verkiezing van het kookboek van het jaar, wordt het juryrapport opgelezen: “het is niet groot in omvang, wel groot in idealen; een verrassend boek met een good feeling-gehalte. Mooie en inlevende reportages, omlijst met goede recepten die deugen, uit een deel van de wereld dat we misschien culinair kennen, maar waarvan de armoede vaak buiten ons blikveld blijft. De schrijfster is fotografe, reiziger maar vooral medewerkster van de stichting Duniya, die kinderen in de sloppenwijken van India aan eten helpt. Een groot deel van dit boek gaat dan ook naar die stichting onder het motto: jij lekker eten, zij lekker eten.”
Street Food India
Het vegetarische kookboek Street Food India van Mirjam Letsch laat je India met al je zintuigen beleven. Naast heerlijke recepten van de ‘mensen van de straat’ en prachtige foto’s, kan je via QR-codes een filmpje vinden dat India voor jou tot leven brengt. Verder zijn de leukste Bollywood-nummers geselecteerd, zodat je tijdens het koken geniet van een Indiase muziek. Liever klassiek? Is er ook! Achterin het boek vind je vier kaarten om je vrienden uit te nodigen voor jouw Indiase etentje.
Street Food India
Wij lekker eten. Zij lekker eten
Als je Street Food India koopt, draag je bovendien bij aan de schoolmaaltijden van Duniya Education, een school in India waar gratis onderwijs wordt gegeven aan de allerarmsten: 50% van de opbrengst van het boek gaat naar deze maaltijden.

www.duniya.org
www.streetfood-world.com

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *