DIY: de belt bag

DIY – De belt bag: aantrekkelijk gemak.

De belt bag (ofwel in minder hip Nederlands: heuptas) is de perfecte uitkomst voor iedereen die liever niet met tassen om zijn schouders of rug rondsjouwt. Ideaal als je naar een feestje gaat en niet de zakken van je vriend wilt volproppen met telefoon, lipstick, geld – you name it. Helaas zijn de modellen die je in de winkels aantreft óf heel lelijk (je weet wel, die dingen die je vader vroeger meenam op vakantie), óf heel duur (o.a. te krijgen bij Diane Von Furstenberg, Pucci en Hermès). De oplossing voor dit probleem? Simpel: we maakten er zelf een.

Belt Bag
Foto credits: Style.com. V.l.n.r.: Hermes, Pucci, DVF, Jaeger London (SS2011)

Maak je eigen belt bagBelt Bag
Op de catwalk was de belt bag al te zien in de zomercollecties van 2011 (zie foto boven), maar de praktische tasjes kregen toen weinig voet aan de grond. Daarom grijpen wij nu de kans om ze terug te krijgen in het straatbeeld. Uitermate handig met het aankomende festivalseizoen! Wil jij er ook een? Onder aan deze post vind je de volledige beschrijving om zelf een belt bag te maken. Je kunt ervoor kiezen deze te dragen met het voorgestelde riempje, of met een riem die je ergens in de kast hebt liggen.

Bestellen kan ook
Voor de snelle shopper: bestellen kan ook. Dat doe je door het formulier hieronder in te vullen met je gegevens. Wij nemen dan contact met je op om te spreken over de maten en kleurvoorkeuren. De prijs van een op maat gemaakte belt bag is €49,95. Dit tasje is gemaakt van echt leer en vilt en wordt geleverd inclusief riempje.

Belt Bag

Lees nu ook:

www.detweakfabriek.nl/belt-bag/

DIY: Lamp van oude aardappelmand

DIY: Armbandjes van leer

Plaats een reactie op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *